Kik vagyunk?

A Sileo Holding tagok bemutatkozása

CÉGÉRTÉKELÉS ÉS CÉGÉRTÉK NÖVELÉS SZAKÉRTŐK

A cégérték meghatározását követően növekedési program beindítására történő nyitottság esetén a Sileo Holding szakértői csapatából a projekt céljainak és sajátosságainak megfelelő egyedi csapatot állít össze.

Wéber Dániel

Wéber Dániel

Stratégiai kommunikációs szakember, tanácsadó

A mérhető és megtérülő kommunikációs rendszerek a szakterületem.
Piackutatási, márka és marketing menedzsment és ügynökségi vezetői tapasztalattal rendelkezem. Márkák piacravitelében, kommunikációs stratégiák kialakításában, ügyfélérték alapú infrastruktrák kialakításában, menedzselésében és optimalizálásában vettem részt az elmúlt 25 évben.  

Szép Zoltán

Szép Zoltán

Vállalkozásfejlesztési, üzletfejlesztési szakértő

Egyedülálló tapasztalattal és 20 év vezetői gyakorlattal rendelkezem stratégiai projektek vezetésében, kockázatelemzésben és komplex rendszerek bevezetésében.
16 évet dolgoztam a gazdasági, gazdaságpolitikai területen, vállalkozásfejlesztési programok kidolgozásában vettem részt, munkatársaimmal több tízezer kisvállalkozás finanszírozási problémáit oldottuk meg.

Ősz András

Vállalkozás- és folyamatfejlesztési szakértő

Széles körű tapasztalattal és több mint 10 éves vezetői gyakorlattal rendelkezek stratégiai projektek vezetésében, kockázatelemzésben, folyamatok digitalizálásában
Nemzetközi cégekben és kisvállalkozásokban is az optimálisan működő, modern, hatékony és innovatív szervezetekért dolgozom.

Bóta Gábor

Bóta Gábor

Vállalati stratégiai tanácsadó, gazdasági tanácsadó

Az elmúlt 3 évtizedben a vállalkozói, vállalati szegmens gazdasági pénzügyi igényeinek kiszolgálásával, elemzésével foglalkoztam.
Mind a termelő szférában mind a banki szektorban a vállalkozói működés optimalizálása a fő területem,

Salzmann Zoltán

Salzmann Zoltán

Szervezetfejlesztő, vezetési tanácsadó, coach, problémamegoldó

1990-ben a bankszektorban kezdtem dolgozni majd néhány év után a Price Waterhouse kft-ben pénzügyi tanácsadóvá avanzsáltam. 1995. óta foglalkozom szervezetfejlesztéssel és vezetői coachinggal, 2003. óta a Salzmann & Partners vezetési tanácsadó adja szakmai működésem hátterét.

Más vezetők munkájának segítése mellett, magam is felépítettem vállalkozást, szervezetet a nullából, így saját bőrömön is megtapasztaltam a cégirányítás nehézségeit, illetve azt, hogy mennyit segíthetnek olyanok, akik nem a kormánynál ülnek, hanem a navigátor helyén.

A hozzám fordulóknak nem csak több mint 25 éves vezetői és üzleti tapasztalatomat tudom felajánlani, hanem a vezetői problémák kapcsán olyan kreatív megoldásokat, amelyek a korábbi megbízások kapcsán már csiszolódtak.